Metoda "One Brain" řeší potíže, pomáhá v osobním růstu a zbavuje negativních emocí...

One Brain = jednotný mozek, tedy přesněji řečeno: Sjednocení těla, ducha i mysli. Když tyto tři věci spolupracují, pak vše šlape jako hodinky. Umíte si představit, jak by to vypadalo, kdyby Vaše tělo mělo fungovat bez mozku nebo duše bez těla či mysl bez duše? Prostě to nejde. Všichni tři musí spolupracovat. Když ale onemocní duše, pak onemocní i mysl, následujíc tělem. A proto je třeba si uvědomit, že každé nemoci předchází nemocná mysl či zraněná duše.

V čem je tato metoda výjimečná? Právě v tom, že neřeší následky Vašich potíží, ale naopak příčinu. Díky svalovému testu, který velmi dobře využívá, se dokáže domluvit s Vaší podvědomou myslí, tedy přímo s těmi myšlenkami, které jsou ukryté před Vaší vědomou myslí. Pokud nevíte, proč byste si měli ukrývat sami před sebou nějaké myšlenky, pak vězte, je to proto, aby Vás to nebolelo. A mluvíme o emocionální bolesti. Lidé jsou ochotni se vzdát i veškerých emocí, aby necítili bolest. Jsou schopni zapomenout na velmi důležité věci jen proto, že byli spojeny s traumatizující situací. To vše se ukládá právě do podvědomí a tam je třeba opět hledat a s těmito vzpomínkami pracovat. (Jemně, pomaloučku, polehoučku…..)

Další výjimečností této metody je fakt, že díky svalovému testu dostává terapeut svolení k práci samotné, k náhledu do minulosti i práci jemně – to znamená, že se klientovi nemůže nic vážného při terapii stát. Právě díky tomu testování také terapeut zjistí, kolik procent je přítomen na dané téma stres a může si totéž přetestovat po terapii. Ve většině případů (skoro vždy) se dostáváme ze 100% stresu na 0%. V tom menším množství případů zůstává např. 1-2%, které postupem času vymizí. Stává se to tehdy, má-li klient stále o čem přemýšlet po terapii a je třeba, aby si ještě pár věcí dovyjasnil. To přichází samo, jen je třeba dát klientovi čas, aby si vše urovnal podle svého tempa.

S čím Vám může tato metoda pomoci? Úplně se vším, co Vám způsobuje stres. Někdy to vypadá, že Vy problém nemáte, máte pocit, že ten druhý by měl něco se sebou udělat. Pokud to ale vadí Vám, pak Vám ten dotyčný něco zrcadlí. A to je to, co Vás tolik rozčiluje. Nejlepším zrcadlem je pro Vás Váš partner, proto je v partnerských vztazích tolik nedorozumění.

A jak Vám může metoda One Brain pomoci v osobním růstu? Tak, že pokud na sobě pracujete, tedy zbavujete se postupně všeho utrpení, veškeré zloby na druhé i na sebe a měníte si postupně negativa na pozitiva ve svém životě, pak je to jako když vyplejete vlastní zahrádku od plevelu. Jak to tam asi bude vypadat? Bude na ní krásný pohled, bude vše v řádcích, bude tam přehled a vše bude zelené a rozkvetlé.

Chcete ve svém životě žít nebo přežívat? Chcete najít svůj cíl, svůj úkol zde na Zemi nebo budete raději chodit dál do práce, která Vás nebaví? Chcete mít úžasnou a milující rodinu, nebo se chcete stále hádat nebo dokonce přemýšlet o odchodu od partnera? Není to zbytečné? Každý si svého partnera vybral, stejně tak rodinu, příbuzné, přátelé ba dokonce i sousedy. A to proto, aby si každý s nimi vyřešil to, co si vyřešit má. ONI jsou Vaším zrcadlem a je třeba pochopit, co máte pochopit, ONI Vás učí. Jsou tu pro Vás, ne proti Vám J.

Pokud chcete porozumět svému okolí i sami sobě či máte něco, co Vás dlouho trápí, přijďte do mé poradny se přesvědčit, že vše má nějaké řešení a vše má svůj důvod… J .

Co taková terapie vyžaduje? Rozhodně vůli chtít něco změnit ve svém životě, či mít odvahu podívat se na své taje, ukryté hluboko v podvědomí. Vyžaduje také spolupráci. Já jsem jen Váš průvodce Vaší myslí a Vy jste ten, kdo vše změní