Cvičení pro nalezení hojnosti

Představte si jeskyni. Stojíte před ní. Dovnitř nevidíte, je tam tma. Přesto se tam vydáte, protože víte, že je to pro Vás bezpečné a že na konci jeskyně na Vás čeká poklad, po kterém jste vždy tolik toužili.

Musí být ukryt před ostatními, a proto Vás čeká delší cesta…..

Jdete stále tmou, pod nohama máte pevnou půdu. Cítíte pevnou skálu, po které kráčíte. V jeskyni je trochu vlhko, ale je Vám příjemně po těle. Ani teplo, ani zima. Je tam čerstvý vzduch. Dýchá se Vám tam velmi dobře. Stále kráčíte vpřed. Víte, že tato cesta se Vám vyplatí. Jdete dál a dál hlouběji do skály. Stále je tma, ale Vy se cítíte lépe a lépe. Jakoby jste věděli, že za chvíli objevíte něco úžasného. Po chvíli chůze vidíte na konci jeskyně nějaké světlo. Něco tam na konci září. Přidáte do kroku. Těšíte se, co objevíte. Čím víc se blížíte, tím jasnější světlo je. Je blíštivé, ale Vy stále nemůžete rozeznat, co Vás tolik oslňuje. Těšíte se jako malé dítě na velký objev.

A také to velký objev je. Jste velmi blízko a už dokážete rozeznat, co to tam tolik září. Zem je pokrytá diamanty různých druhů a barev. Válí se tam, jakoby to bylo pískoviště pro děti, jen takové diamantové. Uprostřed diamantů je dřevěný stůl, na kterém leží prázdný batoh. U stolu je židle. Rozhlížíte se kolem sebe. Na stěnách jeskyně jsou dřevěné police. Nevíte, jak tam jsou přichycené, zaujalo Vás totiž něco jiného. Police jsou plné papírových peněz. Jsou tam různé bankovky, rozdělené tak, aby každý příchozí viděl, kolik tam přesně je. Je tam nespočet peněz. A Vy si můžete nabrat do batůžku, kolik unesete. Peníze i diamanty. Vezměte si tolik, kolik potřebujete. Až budete mít naplněný batůžek, stáhněte ho tkaničkou, aby Vám nic cestou nevypadlo. Je to klasický batoh.

Ještě ale neodcházejte.

Posaďte se na tu dřevěnou, mohutnou, vyřezávanou židli. Batůžek si dejte klidně na klín, nikdo Vám ho již nevezme, je Váš. Mám pro Vás dvě důležité zprávy. První zprávou je, že si můžete kdykoli přijít znovu nabrat. Je tu neomezené bohatství pro všechny. Kdykoli odejdete, diamanty i peníze se sami doplní. Druhou zprávou je, že zde nemůžete nabírat pro nikoho jiného, jen pro sebe. Každý si sem musí zajít sám. A toto pravidlo musíte dodržet.

To, co si odsud dnes odnášíte, je to, na co máte plné právo. Máte právo být bohatí a žít v blahobytu. Jen si pro to musíte vždy dojít.

Vaše cesta však ještě neskončila. Dnes tu musíte udělat něco, co jste ještě nikdy neudělali. Nabrali jste si sice diamanty a peníze, ale to je něco, co se zhmotní vždy, když někdo najde vnitřní bohatství. Můžete vždy si přijít pro toto bohatství, dokud nenajdete to vnitřní bohatství v sobě, abyste dokázali i Vy zhmotnit to, proč jste si dnes přišli. Tak budete přispívat do tohoto bohatství pro ty, co na to své ještě nepřišli a také si rádi přijdou „nabrat“. A proto se pohodlně usaďte na té dřevěné židli, držte se svého batůžku a nechte své myšlenky plout po jeskyni. Hledáme jen jednu myšlenku. Týká se Vašeho vnitřního bohatství. Je to ta myšlenka, na kterou se dá zeptat otázkou. Až tu otázku položím, tak se Vám ta myšlenka sama postaví do cesty a Vy budete znát odpověď. Buď uslyšíte odpověď ve svojí hlavě, nebo uvidíte nějaký symbol, něco, co Vám dá velkou nápovědu, abyste pochopili, co je odpovědí. Pamatujte, že první, co Vás napadne, co uslyšíte nebo uvidíte, je to správné. V klidu si dýchejte a nechte ještě myšlenky, aby mohli jen tak procházet kolem Vás po jeskyni. Připravte se, že uvidíte nebo uslyšíte Vaši myšlenku. Tedy, odpověď na tuto otázku: „Co zaplní prázdné místo ve Vaší hrudi?“

Nyní můžete z jeskyně odejít. Ať už jste dostali odpověď, či nikoli, vezměte svůj batoh plný bohatství a vyjděte z jeskyně. Kdykoli se můžete znovu vrátit.

Co jste zjistili? Je to láska? Radost? Odpuštění? Rodina? Partner? Domov? ….. Co je TO, CO ZAPLNÍ VAŠE PRÁZDNÉ MÍSTO VE VAŠEM NITRU? ……Je to totiž přesně to, co způsobí, že budete bohatí. To je Vaše bohatství, které na Vás čeká. Pokud už znáte odpověď, pak jděte za tím, co Vám chybí. Najděte to ve svém životě. Hledejte způsoby, jak se k tomu dostat a podnikněte ty správné kroky, abyste toho dosáhli. Proč to nemáte, zjistíte lehce náhledem do minulosti. Vzpomeňte si, kdy a kde jste to, co hledáte, ztratili. Kolik Vám bylo? Od koho Vám chybí láska? Kdy jste ztratili tu dětskou radost? Komu máte odpustit? Proč Vám stále chybí rodina, partner? Čeho se stále bojíte? Kdy jste přišli o svůj domov? Naplňte se tím, co potřebujete. Pak zmizí to hluboké, prázdné místo a Vy se přesunete do života v hojnosti.

Toto cvičení si můžete nahrát na diktafon a pouštět si ho dokola, dokud nenajdete, co hledáte.

Pokud byste potřebovali pomoc s tou konečnou fází, tedy, zjistit, kdy jste přišli o to, co Vám tolik chybí, pak se ozvěte. Ráda Vás tím provedu v poradně. I Vy můžete najít svou hojnost…..