Spojte se opět se světlem, vytáhne Vás ze tmy...

Nacházíte se ve stavu, kdy se Vám vůbec nedaří, máte pocit, že na Vás všechno padá, a nebo se cítíte, jako byste byli na vše sami? Máte pocit, že musíte bojovat proti celému světu, že si musíte vybojovat své místo?

Pak mám pro Vás dvě zprávy. Ano, tušíte správně, jedna bude špatná, jedna dobrá. Ta špatná je, že jste se odpojili od svého zdroje, od světla. Ta dobrá je, že s tím lze něco dělat. Když se opět napojíte, budete se cítit mnohem svobodnější, v jednotě s ostatními a především budete vědět, že nejste na to vše, tady na Zemi, sami. Budete cítit to spojení, i to vedení.

Proč se lidé odpojují od světla a co to světlo vlastně je? Světlo znamená pro každého něco jiného. Je to jako s různými náboženstvími a tak mu říkejte, jak chcete. Může to pro Vás být Bůh, vesmír, vyšší síly či energie, zdroj světla…..

AŤ UŽ JE TO COKOLI…., je to něco, co nám dává cítit lásku, co nám zahřívá srdce, co nás všechny spojuje v jedno a co velmi dobře známe už od našeho početí. Je to světlo, láska, přátelství, pomoc i podpora, objetí, utěšení, radost…

Proč se od tohoto světla odpojujeme?

Někteří z nás byli napojeni velmi dlouho. Pak se ale něco stalo. Něco, co nás donutilo si myslet, že to světlo s námi není, že nás opustilo. Stalo se nám většinou něco špatného, něco, co bychom nepřáli zažít nikomu a my cítili prázdnotu, samotu, ticho….

TAKOVÉTO SITUACE NÁM ROZDÍRAJÍ DUŠI NA TISÍC KOUSKŮ…

a my přestaneme věřit na světlo a lásku. Přestaneme věřit, že světlo existuje. Proč? Protože většina z nás si řekne: „Kdyby Bůh existoval, nikdy by toto nedopustil….“.

Jenže Vážení…Bůh přesně „toto“ dopustí, protože si vše přitahujete vlastním nastavením a dokud nepochopíte, proč si přitahujete nehody a cokoli, co vám ubližuje, pak se vám to bude dít stále dokola. Vše je nastaveno tak, abyste došli k pochopení. A pokud ne, pak se situace stále opakují dokola. Postupně získáváme pocit, že si nezasloužíme lásku, přátelé, hojnost a vlastně ani nevíme, kde jsme k tomu pocitu přišli. (Vím, že to zní tvrdě, ale bohužel je to tak. Sama jsem si tímto procesem prošla. )

Proč u toho musíme trpět? Kdybychom netrpěli, nechápali bychom. Lépe řečeno, nepohnulo by to našimi emocemi. Kdyby byl život „lážo, plážo“, asi by nám nic nedal. Naše duše se stále vyvíjí a my se potřebujeme naučit tolik věcí…. To však neznamená, že si tím vším musíme projít. Pokud dojde k pochopení, problémy mizí a my se navracíme ke světlu. Opět se napojujeme na náš zdroj a jsme v souladu sami se sebou i s ostatními. Přestanou se nám dít špatné věci a svět je pro nás opět tím lepším místem.

Bůh si přeje, abychom milovali sami sebe, protože jedině pak můžeme milovat druhé. A dokud nebudeme dostatečně milovat sami sebe, budou se nám dít ošklivé věci.

Navraťte se zpátky ke světlu, spojte se s vesmírem, probuďte v sobě znovu lásku sami k sobě a uvidíte, že se začnou dít zázraky.